[ac2] Autolink in task doesn't work anymore

This topic is archived because there were no new posts for more than 12 months. The historical information on these pages is provided for information only, and may no longer be relevant!

Please, don't base your purchase decisions on information provided at this page, and consider starting a new topic instead

avatar davidm Pro Feb 22. 2009. 1:26 pm
A small thing, but which I found very handy was the fact links were automatically created when I inserted them in tasks. I often used this to "link" tasks to discussion with clients when the task originates from there.

Any reason it's not there anymore ?
The best way to predict the future is to invent it
------------------------------------------
Apache 2.2.8 - MySQL 5.0.45 - PHP 5.2.6 | Debian 4.0 (Etch)
avatar Ilija S. Staff Feb 22. 2009. 5:01 pm
If it's not working, than it's a bug. We'll check it out and see to have it fixed by the time stable activeCollab 2 is released.
avatar davidm Pro Feb 22. 2009. 6:47 pm
You want me to file a bug report ? (maybe wait till someone confirms this)
The best way to predict the future is to invent it
------------------------------------------
Apache 2.2.8 - MySQL 5.0.45 - PHP 5.2.6 | Debian 4.0 (Etch)
avatar Ilija S. Staff Feb 22. 2009. 7:35 pm
davidm:
You want me to file a bug report?


Already did that :) We'll check it out and see to have it covered.
avatar ntm Pro Feb 23. 2009. 6:57 pm
An aside question: Where do you file bugs?
avatar Ilija S. Staff Feb 23. 2009. 7:07 pm
Post them in the forum or send them to support@a51dev.com.

Try activeCollab for 30 days

Instant access and no credit card required

.manageprojects.com